Mina tankar

Hur öppnar jag mig angående något som tar sönder mig helt totalt?

Ångesten för vissa saker kan jag inte ens förklara med ord. Lättast förklarat är att det känns som att jag håller på att gå sönder på mitten.. Eller ja jag har gått sönder, helt och hållet!

Jag har kommit fram till att vissa delar och vissa människor åker ur mitt liv nu direkt! Det skulle det ha gjorts för många år sedan, men ja.. Jag kan inte leva så. Jag har inte bara mig själv att tänka på!

Det har varit några tuffa månader. Jag har varit rädd för många saker och är fortfarande. Hjärnspökena har inte varit nådiga. Jag har knappt sovit, knappt ätit, jag stressar upp mig för minsta lilla, jag skrattar inte som innan, jag gråter ofta.. Ja listan kan jag göra lång!

Idag sjukanmälde jag mig från jobb pga just detta måendet. Jag känner igen symtomen och ja jag är där; Hej väggen! Det gör så sjukt ont.. Det känns som att jag har svikit mig själv och det är de värsta tänkbara du kan göra när du vet att du måste vara stark, om inte för dig själv så för andras fördel.

Min blogg är min fristad. Och det har den varit i de senaste två åren! Här skriver jag om allt från vad jag äter till middag fram tills min allra innersta känslor. Gillar du inte det du läser så kom inte in hit igen! Jag kommer inte sluta öppna mig för att just du tycker det är jobbigt eller tramsigt, eller ja vad det nu kan vara du suckar över när du är här inne..

När en nära vän i lördags berättade att han hade åkt in på psykakuten för samma tankar, ångest och känslor som jag känner, då blev jag rädd! Dit vill inte jag! Det är verkligen sista utvägen!

Jag måste prata med någon, på riktigt! Jag måste berätta allt! Men hur öppnar jag mig när jag skäms så sjukt mycket? För något som inte ens är mitt fel? Hur öppnar jag mig angående något som tar sönder mig helt totalt?

31 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *