Samarbeten

Braths SEO-skola

I samarbete med Brath.se så vill jag idag tipsa dig om deras SEO-skola.

SEO står för sökmotoroptimering och Braths skola är i syfte att du som influencer och dylikt ska lära dig att synas i sökmotorn som exempel Google, lära dig hur du får mer trafik därifrån till din sida. Just google är en riktigt bra sida för att få fler besökare till din blogg eller din hemsida, jag använder själv den sökmotorn näst intill dagligen, gör du det?

Jag har gått med i Braths mail skola och kommer nu att få 9 mail där jag kommer att lära mig grunderna inom just sökmotoroptimering. Mitt mål är att bli en toppbloggare och då känner jag att detta måste jag kunna. Skolan är helt gratis och du anmäler dig lätt på deras sida. Mailen kommer med en veckas mellanrum så det är bra för då kan jag läsa dem en och en i lugn och ro.

Har du koll på det här med att få mer trafik till din hemsida eller blogg?

37 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *