Listor/Utmaningar,  Mina tankar

Jag ångrar att jag älskade dig!

Har du någonsin ångrat att du älskat någon? Utveckla ditt svar.

Ja jag ångrar att jag älskade en viss person. Jag kommer inte att nämna något namn i detta inlägget, de som vet de vet helt enkelt. Samtidigt som jag ångrar det så gör jag inte det.

För hade jag inte träffat den här människan och gått genom allt som vi gick genom tillsammans så hade jag inte varit där jag är idag – stark, jag vet vad jag är värd och vad jag förtjänar!

Jag älskade inte bara människan utan jag var beroende av människan. I 5 år plågade jag mig själv genom att sätta denna människan före mig själv. Genom att sätta denna människan före allt och alla. Jag avgudade marken människan gick på. Jag fick panik av tanken gällande ett liv utan människan.

Så i slutändan så hatar OCH ångrar jag att jag älskade den här människan!

 

 

Kolla gärna in hos Becka och läs hennes personliga inlägg.

Vill du svara på frågan så gör det gärna i ett eget inlägg och länka till oss samt meddela oss så vi kan gå in och läsa. Det kommer att komma fler sådana här inlägg med personliga frågor från vårt håll under Mars månad så håll utkik..

24 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *