Mina tankar

Det har ju egentligen alltid varit du sedan första stund!

Jag har ställt mig själv frågan varför jag inte kan släppa taget; varför jag känner mig trygg just där. Idag fick jag bekräftelsen varför. Att denna personen skrev just det där till mig i facebook chatten, det fick mig att inse det jag egentligen har vetat sedan första början..

Denna människan är så fin! ♥ Både utvändigt och invändigt. Ett hjärta av guld. Personen drar fram den bra Jennifer; den glada och lyckliga kvinnan som finns långt inom mig just nu.

Sedan första gången jag träffade denna personen så har jag varit fast. Vi har aldrig släppt taget, vad som än kommit mellan. Jag vet att det är där jag hör hemma. Att det är där jag ska vara.♥
Men jag har sumpat det. Mer än en gång. Jag förstår att människan inte litar på mig i dagens läge. Den sitsen har jag satt mig själv i och jag förstår för fullt!

Jag hoppas att jag ska få chansen igen att visa vad jag kan, vad jag vill. Att jag kan, att jag vill. Jag tror inte jag kommer få den chansen fler gånger, men jag hoppas det av hela mitt hjärta.♥

28 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *