Mina tankar

För bara några veckor sedan var jag så sjukt jävla lycklig

Det finns dem som försöker ge mig skit för hur läget är just nu. Men vet du vad? Det är inte jag som har skapat denna situationen! Det var inte jag som högg någon i ryggen!
Försöker sänka mig med ord, men de biter inte då jag inte tar åt mig. Jag vet mer om mig själv än någon annan. Så ska det hackas på mig så kanske det ska gås på saker som är sant och inte saker folk tror att de vet något om!
Vill folk snacka, så varsågoda!

Jag har ryggen fri! Nu gör jag vad jag vill, när jag vill! Jag är en vuxen människa som enbart behöver anpassa mig efter Casper i dagens läge, ingen annan!

Läget är som det är just nu och det går inte att ändra på. Hur mycket jag kanske ibland önskar att det blev annorlunda så är jag ändå glad för att det blev så här nu..

Men är det något jag har märkt av de senaste veckorna så är det just detta; Onda ting kommer inte ensamma!

Sak på sak på sak.. Det är därför vissa saker har blivit som de blivit med. Det har inte varit en lugn stund under hela februari månad. Det kommer ny saker hela tiden. En människa klarar bara av en viss del, vi är inte odödliga; vi är inte Hulken.. Varken fysiskt eller psykiskt är vi något superhero!

Jag är så less på allt nu! Jag kommer backa från allt helt enkelt. Det är lättast så! Då behöver man inte bli ledsen, besviken och dylikt!

Tänk på att den du litar på; också litar på någon!

Tänk att det kan gå från underbar & perfekt till kaos på så kort tid.

Det gäller för mig att välja mina strider och tänka positivt. För vet du vad? För bara några veckor sedan var jag så sjukt jävla lycklig; och dit ska jag nå igen. Fast med andra människor i mitt liv!

 

26 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *