Mina tankar,  Vardagen

För finns där något kvar från den människan så kommer det att komma!

Godmorgon, godmiddag & goddag!♥

Har din helg varit bra? Det har min varit förutom att min ångest har varit extrem och jag har haft problem med sömnen.

Jag har äntligen börjat läsa boken som jag har fått av världens bästa Marica!♥

Söndagen är här och jag har inget alls planerat. Jag orkar inte. Jag skulle till världens finaste Linnèa på kalas men jag fick ge återbud, jag klarar inte vara runt så mycket folk just nu, förlåt hjärtat!♥ Jag funderar på att ta en lång powerwalk med musiken i öronen, gäller att passa på nu när det inte är så satans kallt ute. Ska försöka se om jag kan boka en tvättid idag eller imorgon. Jag känner inte till denna fastigheten men brossan sa att det brukar inte vara svårt att få tvättid här..

Vad ska du göra idag?

Jag pratade en del med Marcus (brossan) på facebook chatten igår kväll angående mitt inlägg. Han sa att jag ska ta det lugnt, ge det tid. För finns där något kvar från den människan så kommer det att komma. Och ja det är de jag får göra. Ta en dag i taget.

Just nu längtar jag så sjukt j*vla mycket tills jag och Casper landar i  den nya lägenheten. Oh så bra vi kommer att få det där! Han&jag!♥ Men fram tills den 1 Maj känns sååååå långt borta..

Ha en fin söndag!

24 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *