Gastric Bypass/Hälsa/Kost/Träning,  Vardagen

In the end of the day..

Denna söndagen har varit väldigt lugn. Skön men lugn. Helt i min smak om jag får säga det själv. Och jag har njutit av ensamheten även fast jag hade brossan i telefon under kvällens gång och fick höra på hans ”skön”sång haha.

Jag tog en powerwalk innan idag. Inte så jätte lång men den blev intensiv och efter det gjorde jag dag 1 med squats. Jag måste börja någonstans ju.

Pappa ringde och frågade efter Caspers fullständiga namn då det är dax att boka biljetterna så vi kan åka ner till pappa i Spanien till hans 60 års dag! Behöver jag säga hur mycket jag längtar tills juli månad?!

Vad har du gjort denna söndag?

Nu tycker jag att det är time att det blir en ny vecka.. Vi ses snart måndag!

22 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *