Mina tankar,  Vardagen

Nu kan jag på allvar börja mitt nya liv!

Måndagen går mot sitt slut. Det har varit en bra dag. Eller ja så bra det går just nu..

Jag var i stan i eftermiddags och tog en god fika med EmmaLois (min f.d svägerska) på Espresso House i Norra Hamnen. Jag tycker det är så mysigt där vid havet och båtarna (Jag vet en snygging som har sin båt där så ja jag gick ju och spanade lite även fast jag visste där skulle vara folktomt haha) samt där är inte så mycket folk nu under denna årstiden. Vi satt där i nästan två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Med handen på hjärtat så trodde jag inte att vi var så lika som det visade sig att vi är. Vi tänker och fungerar likadant i de flesta lägen.

Jag fick mig en del uppvaknande under denna fika stunden. Motivationen har ökat och jag har insett på riktigt att jag kommer ta mig upp igen, starkare än någonsin; men en dag i taget! Nu är jag taggad till tusen gällande en hel del!

Vi planerade även lite samarbete så det ska bli spännande att börja ”jobba” med henne! Det kommer bli många fikastunder under detta året känner jag; spännande, mysigt och kul!

Ut med det gamla och in med det nya; eller vad sa vi EmmaLois!?!

Nu ligger jag här i brossans soffa och kollar på Sons of Anarchy! Jag är helt slut efter den lilla rundan i stan. Det märks att jag absolut inte har samma energi nivå längre. Jobbigt men sant!

Nu är jag officiellt inte sambo längreadressändringen gick genom idag. Blandade känslor men mest av allt en lättnad. För nu kan jag på allvar börja mitt nya liv! Bara bra saker finns att invänta!

Vad har du gjort denna måndag?

58 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *