Listor/Utmaningar

Vad hade jag gjort annorlunda?

Vad hade du gjort annorlunda om du hade fått börja om från början?

Jag ångrar att jag blev mamma i så unga år men jag ångrar INTE Casper!

Jag har aldrig någonsin ångrat Casper, jag fick honom samma år som (2006) jag skulle fylla 21. Men jag kan ibland känna att jag gärna hade väntat några år innan jag fick första barnet.
Det finns så mycket jag har velat/vill göra genom åren som jag inte har kunnat pga att jag är mamma. För ja vare sig du vill eller inte så blir man begränsad. Livet tar verkligen inte slut, men du blir begränsad.

Men samtidigt är jag glad för att jag blev mamma så ung. För den relationen jag och Casper har i dagens läge är så fantastisk & stark och jag tror ärligt inte vi hade haft den om jag hade fött honom i dagens läge.

Finns det något du hade velat gjort annorlunda om du hade fått börja om från början?

Gå in hos Becka med och läs hennes personliga inlägg idag! 

Jag har gjort två sådana här inlägg tidigare och de handlade om Saker i mitt liv som jag vill ändra på samt om jag någonsin har ångrat någon jag har älskat!

Vill du svara på någon av frågorna så gör det gärna i ett eget inlägg och länka till oss samt meddela oss så vi kan gå in och läsa. Det kommer att komma fler sådana här inlägg med personliga frågor från vårt håll under Mars månad så håll utkik..

18 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *