46 Comments

 • Jessica

  För att det du skriver träffar rakt in i hjärtat! ☺️ Du är personlig och äkta i dina inlägg och ibland vill man bara krama om dig för att du verkar vara en sådan go tjej ❤️

 • Matilda

  Jag läser din blogg för att du är autentisk, äkta, ärlig, visar allting så som det är utan att försköna, du visar både bra och dåligt. Jag tycker inte att det känns äkta i andra bloggar jag läst (ofta kända personers). Det känns ”too good to be true”. Det känns väldigt ”konstgjort” på nåt vis. I din blogg känns det 100 % äkta. Jag gillar verkligheten. Det blir väldigt vackert och väldigt unikt att visa det som är sämre i livet, när man mår dåligt osv. Och det blir även starkt. Det påverkar. Man känner medkänsla, man känner starkt. Det känns. Och eftersom alla människor (väl?) har det så ibland och mår dåligt ibland så kan man också känna igen sig. Sen är det mycket vanliga vardagsinlägg som jag gillar. Och sättet du skriver på tycker jag väldigt mycket om. Enkelt, personligt, rakt, direkt. Positiv feedback? Allt det jag skrivit redan, och att du uppdaterar ofta är en av din bästa sidor som bloggare, det känns som att man får något nytt hela tiden, och det är rätt unikt att det uppdateras så ofta, att det är en väldigt bra blandning också på inläggen vardagsinlägg, personliga inlägg, frågeinlägg osv. Det blir en intressant och bra blandning med energi. Det ”dör” aldrig ut. Negativ feedback? Hmm. Njae jag kommer inte direkt på nåt. Att det borde va ännu flera inlägg! Ha ha 🙂 Keep up the good work! Och apropå karlar. Dom kommer och går. Men du och din son består. HAN kommer en dag dyka upp i ditt liv. Han dyker alltid upp till slut. Det gäller bara att ha tålamod och det händer när man minst anar det. Man ska inte jaga det för mycket tror jag utan det händer när man minst anar det. Lev ditt liv fantastiskt med dig själv och din son! Gör roliga och bra saker för dig själv! Tänk på dig själv! Skit i karlar en stund. Och sen kommer han dyka upp. Det är jag helt övertygad om. Du är vacker på både insidan och på utsidan. Och du är väldigt snäll kan man läsa mellan raderna. Oj det blev långt, sorry.

 • Emeeli

  Jag läser din blogg för du skriver så otroligt bra, formulerar dej såpass mycket att man lixom inte kan sluta läsa. Känns väldigt genuint o äkta det du skriver o har en riktiogt fin blogg.<3 Inte funnits med så länge eller följt dej så länge men ska definitvt fortsätta att följa din blogg.

 • Sandra

  Jag läser din blogg för att du är min vän först och främst. Men sen också för att den är på riktigt. Inte en massa trams med mode och skönhet, utan rakt igenom äkta och personligt. Precis så en blogg ska vara enligt mig <3

 • Emmelie

  Oj. Din blogg var en av de första jag började följa på riktigt. Varför vet jag inte riktigt. Jag fastnade. ☺️ Och nu känns du som en bekant och man vill gärna läsa om vad du har för dig ☺️ Älskar att du är väldigt öppen med ditt liv, men ändå håller du de mest privata detaljer för dig själv. ❤️

 • Blondina

  Du är en fin människa o för du e snäll mot mig i jämförelse med andra patetiska fegisar som kommentera bloggen anonymt för de tar åt sig när jag säger ifrån looooosers puss på rumpan snygging

  Sv; Sååå sjukt jävla viktigt. man måste kunna bajsa i lugn o ro

 • Annah

  Jag läser din blogg för att få följa din vardag. Dessutom älskar jag hur ärlig och öppen du är! Att man dessutom stöter på både tips och samarbeten gör den inte sämre 😀 Du skriver även grymt bra, så man fastnar liksom i texten. Du verkar dessutom vara en grymt härlig människa! Keep up the good work 😀

 • Emelie Andersson.

  Jag tycker den är bra och du delar med dig av allt som livet har att ge, alltså både bra och lite mindre bra saker 🙂
  Du själv är alltid så trevlig och ger alltid en fin kommentar tillbaka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *